Loading...
Loading...
The Voice Kids Albania transmetohet në Top Channel të premten në orën 21:00. Nuk mundët të ndiqni spektaklin?
Vizitoni faqen zyrtare - http://thevoice.top-channel.tv
Për më shumë video regjistohuni në - https://www.youtube.com/c/thevoiceofalbania

THE VOICE KIDS ALBANIA - SOCIAL MEDIA
Facebook - https://www.facebook.com/thevoice.albania/
Twitter - https://twitter.com/VoiceAlbania
Instagram - https://www.instagram.com/voicealbania/
SnapChat - https://snapchat.com/add/thevoicealbania

ÇFARË ËSHTË "THE VOICE KIDS ALBANIA"
"The Voice" mban firmën e "Talpa International Productions" dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek "zëri" i konkurrentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë. 

Comments

Leave a Reply