Loading...

AIR GJILANI bileta te lira

Fluturime Zürich-Prishtina, Zürich-Shkup, Genf-Prishtina, Stuttgart-Prishtina, Honnover-Prishtina, München-Prishtina udhetime me Autobus, udhetime per ...

Kosovë - Gjermani

Linja kalon Prishtinë - Munchen - Augsburg - Ulm - Stuttgart - Karlsruhe - Mannheim - Frankfurt, si dhe anasjelltas. Për rezervime www.shpejtimi.net.

Stuttgart_Genf_Shkup.m4v

Direktverbindungen jetzt neu: Stuttgart -- Skopje / Malmö -- Prishtina / Genf -- Skopje und Brüssel -- Prishtina Das Air Prishtina Streckennetz wird ständig ...