Loading...

Spoti, Finale | The Voice Kids Albania 2018

The Voice Kids Albania transmetohet në Top Channel të premten në orën 21:00. Nuk mundët të ndiqni spektaklin? Vizitoni faqen zyrtare - http://thevoice.top-channel.tv Për më shumë video...

Finalja e “The Voice Kids”

Në skenën e madhe të “The Voice Kids”, po punohet për t'i dhënë sharmin e një natë të paharrueshme finales së madhe dhe gjashtë zërave triumfues që janë pjesë e saj. Kush...